Nu Sale met kortingen van 25% tot 50%

logo United Nude

United Nude

In 2003 bundelden Rem D. Koolhaas en Galahad Clark hun passies voor mode en architectuur om United Nude te creëren. Hun schoenen zijn als kunstwerken, geïnspireerd door de kracht van design, kleur en beweging. Deze unieke combinatie heeft dit merk wereldwijd geliefd gemaakt.

Over United Nude:

United Nude werd in 2003 opgericht door ontwerper Rem D. Koolhaas en Galahad Clark, en staat symbool voor de revolutionaire samensmelting van mode en architectuur. Het merk onderscheidt zich sterk door elk ontwerp sterk te verankeren in architecturale principes, waarbij het experimenteert met beweging, kleur en materiaalgebruik. Vanaf de lancering van de iconische ‘Möbius’ schoen blijft het merk de conventies in de internationale schoenenbranche uitdagen. Dit doet het merk onder meer door samenwerkingen met gerenommeerde topdesigners zoals Iris van Herpen, Zaha Hadid en Issey Miyake aan te gaan. Het merk is gevestigd in Los Angeles en inmiddels verkrijgbaar in meer dan 50 landen. Dit merk is inmiddels een echt wereldwijd erkend merk in het topsegment van innovatief schoendesign. Ontdek de toekomst van schoenmode.

Over Florence Luxe Schoenen:

Welkom bij Florence Luxe Schoenen, waar onze zorgvuldig samengestelde collectie merken zoals AGLCTWLKChie MiharaKennel & SchmengerPons Quintana, en United Nude omvat. Elk van deze merken vertelt zijn eigen unieke verhaal en benadrukt zijn toewijding aan kwaliteit.

Ontdek onze collectie online en kom langs aan onze historisch gelegen winkel in het centrum van Bergen op Zoom. Hier ervaart u de ideale mix van mode en comfort. Graag helpen we u bij het vinden van luxe schoenen die niet alleen uw outfit compleet maken, maar ook uw persoonlijkheid onderstrepen. John, de eigenaar, verwelkomt u graag persoonlijk en biedt onder het genot van een kopje koffie deskundig advies om de juiste keuze uit zijn collectie te maken.