over ons

Eigenaar John voor zijn winkel

Sinds 1996 is Florence Luxe Schoenen gevestigd in het historische pand “Den Bellaert” aan de Fortuinstraat 26 in Bergen op Zoom. Eigenaar John van Slooten is mode met de paplepel ingegoten. Al heel jong ging hij mee naar internationale modebeurzen om samen met zijn moeder exclusieve mode van onder anderen Yves Saint Laurent en Karl Lagerfeld in te kopen.

De moeder van John had destijds een exclusieve damesmodewinkel in Bergen op Zoom en John is daar op de eerste verdieping begonnen met het verkopen van luxe schoenen en tassen. Na dit enige jaren met veel plezier gedaan te hebben, wilde John voor zichzelf beginnen. Toen het prachtige historische pand “Den Bellaert” in de Fortuinstraat vrij kwam, heeft John zijn droom waargemaakt en is daar zijn eigen exclusieve schoenenzaak begonnen.

Nu al weer vele jaren adviseert en verkoopt hij daar zijn modische collectie aan een grote schare vaste klanten uit Bergen op Zoom en verre omstreken.

Hij bezoekt vele beurzen in binnen- en buitenland en maakt daar uit het huidige modebeeld zijn eigenzinnige keuze uit de collecties, waarbij John als leidraad altijd voorop stelt dat de schoenen niet alleen mooi en vernieuwend van design moeten zijn, maar ook altijd een hoog draagcomfort moeten hebben.

Persoonlijke aandacht en een fijne binding met zijn klanten zijn voor John erg belangrijk.

Hij heeft als doelstelling dat een klant altijd met een tevreden gevoel de winkel verlaat.

John zou het op prijs stellen U een keer in zijn winkel te mogen begroeten en U te informeren over zijn mooie collectie.

Graag tot ziens bij Florence Luxe Schoenen!