over ons

Over ons eigenaar John

Florence Luxe Schoenen bevindt zich al sinds 1996 in het historische pand “Den Bellaert” aan de Fortuinstraat 26 in Bergen op Zoom. John van Slooten, eigenaar van deze prachtige schoenenwinkel, heeft een diepe liefde voor mode, die hij al van jongs af aan heeft meegekregen. Hij vergezelde zijn moeder al op jonge leeftijd naar internationale modebeurzen, waar ze exclusieve mode van merken als Yves Saint Laurent en Karl Lagerfeld inkochten voor de exclusieve damesmodewinkel in Bergen op Zoom.

John begon op de eerste verdieping van zijn moeders winkel met de verkoop van luxe schoenen en tassen. Na een aantal jaren met plezier daar te hebben gewerkt, besloot hij voor zichzelf te beginnen. Toen het prachtige historische pand “Den Bellaert” beschikbaar kwam, greep John zijn kans en opende zijn eigen exclusieve schoenenzaak.

Al vele jaren lang voorziet hij een grote groep trouwe klanten uit Bergen op Zoom en omstreken van advies en verkoopt hij zijn modieuze collectie. John bezoekt beurzen in binnen- en buitenland om zijn eigenzinnige keuzes te maken uit de huidige modecollecties. Hij hecht veel waarde aan zowel het vernieuwende design als het comfort van de schoenen die hij selecteert.

Persoonlijke aandacht en het opbouwen van een goede band met zijn klanten zijn voor John essentieel. Zijn doel is dat elke klant tevreden en met een goed gevoel de winkel verlaat.

John verwelkomt je graag in zijn winkel om je alles te vertellen over zijn prachtige collectie. Tot ziens bij Florence Luxe Schoenen!