Nu Sale met kortingen van 25% tot 50%

Logo AGL

AGL

Sinds 1958 omarmt het Italiaanse schoenenmerk AGL ambachtelijk vakmanschap en stijl. Inmiddels heeft de derde generatie, de Giusti-zussen, de collectie vernieuwd met ongeëvenaarde pasvormen in sneakers, ballerina’s en prachtige handtassen. Dit heeft ertoe geleid dat het merk geliefd is bij velen.

Over AGL:

Sinds 1958 omarmt AGL de ware ziel van Italiaans vakmanschap. Oorspronkelijk is het merk is ontstaan in de regio Marche, een gebied dat bekend staat als het hart van de Italiaanse schoenenindustrie. Vanaf dat moment heeft het merk zich ontpopt als een symbool van ambachtelijke traditie verweven met vrouwelijke finesse.

AGL schoenen zijn exclusief ontworpen door en voor vrouwen en belichamen een stijl die zowel moeiteloos elegant als modern te omschrijven is. De karakteristieke pasvorm van deze Italiaanse schoenen, weerspiegelt de toewijding van de familie Giusti aan superieure kwaliteit en comfort.

Momenteel leiden de Giusti-zussen – Sara, Vera en Marianna – dit familiebedrijf met vernieuwde visie en vrouwelijke finesse en bouwen zij voort op het rijke familie-erfgoed. Ze blijven unieke schoenencollecties ontwikkelen die elke vrouw op bijzondere momenten van haar leven met ongeëvenaarde kwaliteit en stijl vergezellen.

Over Florence Luxe Schoenen:

Welkom bij Florence Luxe Schoenen, waar onze zorgvuldig samengestelde collectie merken zoals AGLCTWLKChie MiharaKennel & SchmengerPons Quintana, en United Nude omvat. Elk van deze merken vertelt zijn eigen unieke verhaal en benadrukt zijn toewijding aan kwaliteit.

Ontdek onze collectie online en kom langs aan onze historisch gelegen winkel in het centrum van Bergen op Zoom. Hier ervaart u de ideale mix van mode en comfort. Graag helpen we u bij het vinden van luxe schoenen die niet alleen uw outfit compleet maken, maar ook uw persoonlijkheid onderstrepen. John, de eigenaar, verwelkomt u graag persoonlijk en biedt onder het genot van een kopje koffie deskundig advies om de juiste keuze uit zijn collectie te maken.