Nu sale met kortingen van 25% TOT 50%

logo Pons Quintana

Pons Quintana

Pons Quintana staat al sinds 1953 bekend om haar luxueuze handgeweven damesschoenen en tassen. Onder leiding van een nieuwe generatie sinds de jaren ’80, bevestigt het merk wereldwijd haar reputatie van ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap in het vervaardigen van handgeweven producten.

Over Pons Quintana:

Sinds de oprichting in 1953 in Menorca, Spanje, heeft Pons Quintana zich ontwikkeld van kinderschoenen naar een breed assortiment van comfortabele schoenen voor volwassenen. Vooral bekend om de innovatieve sandalen in 1956, markeerde dit product inderdaad een nieuw tijdperk in thuiscomfort. Vervolgens, met de opening van de moderne fabriek in 1968, zorgde het merk voor een revolutie in de productie. Daarna kreeg het merk in de jaren ’80 internationaal succes, mede dankzij de samenwerking met Italiaanse en Franse designers. Onder leiding van Santiago’s kinderen, Magda en Santiago, kreeg het merk een moderne impuls. Tegenwoordig is het merk een wereldwijd erkend topmerk geworden dat staat voor innovatie, kwaliteit en comfort.

Over Florence Luxe Schoenen:

Welkom bij Florence Luxe Schoenen, waar onze zorgvuldig samengestelde collectie merken zoals AGLCTWLKChie MiharaKennel & SchmengerPons Quintana, en United Nude omvat. Elk van deze merken vertelt zijn eigen unieke verhaal en benadrukt zijn toewijding aan kwaliteit.

Ontdek onze collectie online en kom langs aan onze historisch gelegen winkel in het centrum van Bergen op Zoom. Hier ervaart u de ideale mix van mode en comfort. Graag helpen we u bij het vinden van luxe schoenen die niet alleen uw outfit compleet maken, maar ook uw persoonlijkheid onderstrepen. John, de eigenaar, verwelkomt u graag persoonlijk en biedt onder het genot van een kopje koffie deskundig advies om de juiste keuze uit zijn collectie te maken.