Nu sale met kortingen van 25% tot 50%

logo Chie Mihara

Chie Mihara

Ontwerpster Chie Mihara heeft een unieke visie op design en comfort. In de eerste plaats creëert ze schoenen die femininiteit, vreugde en eigenzinnigheid uitstralen. Tegelijkertijd omvat haar benadering vakmanschap en authenticiteit, waardoor elk paar een expressie is van haar artistieke visie. Bovendien onderscheiden haar ontwerpen zich doordat ze losstaan van alle conventionele trends.

Over Chie Mihara:

Chie Mihara, geboren in Brazilië uit Japanse ouders, heeft de modewereld verrijkt met haar schoenenmerk. Opmerkelijk is dat haar schoenen de grenzen doorbreken van esthetiek en cultuur. Na haar modeopleiding in Japan en werkervaringen in New York en bij het Franse luxemerk Charles Jourdan, lanceerde ze in 2001 haar eigen merk in Spanje. De schoenen van dit merk staan bekend om hun unieke combinatie van comfort, vrouwelijkheid en artistieke flair.  Daarnaast worden deze schoenen worden vervaardigd met het ambachtelijke vakmanschap dat de Spaanse regio Elda rijk is. Haar ontwerpen benadrukken dat schoenen niet alleen mooi, maar ook comfortabel moeten zijn, en vieren de individualiteit van elke drager.

Over Florence Luxe Schoenen:

Welkom bij Florence Luxe Schoenen, waar onze zorgvuldig samengestelde collectie merken zoals AGLCTWLKChie MiharaKennel & SchmengerPons Quintana, en United Nude omvat. Elk van deze merken vertelt zijn eigen unieke verhaal en benadrukt zijn toewijding aan kwaliteit.

Ontdek onze collectie online en kom langs aan onze historisch gelegen winkel in het centrum van Bergen op Zoom. Hier ervaart u de ideale mix van mode en comfort. Graag helpen we u bij het vinden van luxe schoenen die niet alleen uw outfit compleet maken, maar ook uw persoonlijkheid onderstrepen. John, de eigenaar, verwelkomt u graag persoonlijk en biedt onder het genot van een kopje koffie deskundig advies om de juiste keuze uit zijn collectie te maken.