Nu sale met kortingen van 25% tot 50%

logo CTWLK

CTWLK

CTWLK staat wereldwijd bekend om haar levendige en kleurrijke collecties luxe schoenen. Elk item wordt met de hand vervaardigd en combineert stijlvol vakmanschap tot tijdloze elegantie. Ontworpen in België en gemaakt in Spanje en Portugal, bieden ze een naadloze combinatie van stijl en comfort.

Over CTWLK:

CTWLK werd gelanceerd in 1992 door Stephan Detry, en combineert vakmanschap met betaalbaarheid. De schoenen worden in Antwerpen ontworpen en vervolgens op ambachtelijke wijze geproduceerd in Spanje en Portugal. Het merk vertegenwoordigt een hechte gemeenschap, waarbij elke collectie uitblinkt in kleur en innovatie. Elk stuk is een toonbeeld van het unieke samenspel tussen Belgisch design en Zuid-Europees handwerk, altijd met net dat beetje extra. Ontdek CTWLK: uniek, toegankelijk en onmiskenbaar eigentijds.

Over Florence Luxe Schoenen:

Welkom bij Florence Luxe Schoenen, waar onze zorgvuldig samengestelde collectie merken zoals AGLCTWLKChie MiharaKennel & SchmengerPons Quintana, en United Nude omvat. Elk van deze merken vertelt zijn eigen unieke verhaal en benadrukt zijn toewijding aan kwaliteit.

Ontdek onze collectie online en kom langs aan onze historisch gelegen winkel in het centrum van Bergen op Zoom. Hier ervaart u de ideale mix van mode en comfort. Graag helpen we u bij het vinden van luxe schoenen die niet alleen uw outfit compleet maken, maar ook uw persoonlijkheid onderstrepen. John, de eigenaar, verwelkomt u graag persoonlijk en biedt onder het genot van een kopje koffie deskundig advies om de juiste keuze uit zijn collectie te maken.