Onze merken

Maak hieronder een keuze uit onze exclusieve collectie topmerken.

Bekijk merk AGL
Nu SALE
Bekijk merk Kennel & Schmenger
Nu SALE
Bekijk merk CTWLK
Nu SALE
Bekijk merk Pons Quintana
Nu SALE
Bekijk merk Chie Mihara
Nu SALE
Bekijk merk United Nude
Nu SALE

Onze merken:

Welkom bij Florence Luxe Schoenen, waar onze zorgvuldig samengestelde collectie merken zoals AGL, CTWLK, Chie Mihara, Kennel & Schmenger, Pons Quintana, en United Nude omvat. Elk van deze topmerken vertelt zijn eigen unieke verhaal en benadrukt zijn toewijding aan kwaliteit.

Bij ons staan exclusiviteit, hoog draagcomfort en de nieuwste modetrends altijd centraal. Luxe en exclusiviteit gaan bij ons verder dan alleen het oog. Het omvat ook het comfort en de kwaliteit van elk paar schoenen. Vandaar dat onze collectie onze passie voor stijlvolle en comfortabele, exclusieve damesschoenen reflecteert. Perfect voor de moderne vrouw die geen compromissen sluit op het gebied van stijl en comfort.

Bent u op zoek naar luxe damesschoenen die echt een statement maken? Dan nodigen wij u graag hartelijk uit om onze collecties van dichtbij te komen bekijken. Of u nu valt voor het vakmanschap van AGL, de elegante ontwerpen van CTWLK, de unieke charme van Chie Mihara, de kwaliteit van Kennel & Schmenger, de handgeweven ontwerpen van Pons Quintana, of de trendy creaties van United Nude. Wij garanderen dat u het perfecte paar vindt dat bij uw stijl past.

Ontdek onze collectie online en breng een bezoek aan onze historisch gelegen winkel in het centrum van Bergen op Zoom. Ervaar de ideale mix van mode en comfort. Florence Luxe Schoenen staan klaar om u te helpen bij het vinden van exclusieve schoenen die niet alleen uw outfit compleet maken, maar ook uw persoonlijkheid onderstrepen. Eigenaar John verwelkomt u graag persoonlijk in zijn winkel. Onder het genot van een kopje koffie biedt hij vervolgens deskundig advies om de juiste keuze uit zijn collectie te maken.